Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Εταιρικό Προφίλ

Co. τεχνολογίας Createk Shenzhen, ΕΠΕ εστίαση στο διαδίκτυο της απόκτησης στοιχείων πραγμάτων, της μετάδοσης στοιχείων, του τηλεχειρισμού, του εσωτερικού και υπαίθριου τοποθετώντας συστήματος των επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογίας.


Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν τα αναγνωριστικά σήματα Bluetooth, τις πύλες και τις ενότητες, καθώς επίσης και την προσαρμοσμένη ανάπτυξη λογισμικού και υλικού, την ολοκλήρωση συστημάτων και τις λύσεις βιομηχανίας.


Το προϊόν ενσωματώνει τις τεχνολογίες εξεχουσών θέσεων στον τομέα Διαδικτύου των πραγμάτων και της τεχνητής νοημοσύνης για να προωθήσει την αποδοτικές, ψηφιακές και ευφυείς παραγωγή, τη ζωή και τις υπηρεσίες.

 

Ακριβής, εύχρηστος, σταθερός και αξιόπιστος, εύκολος να διατηρήσει, εύκολος να αναβαθμίσει την αδιάλειπτη αναζήτηση προϊόντων μας, απαίτηση πελατών είναι η κατεύθυνση των προϊόντων μας.

 

Ελπίζουμε αυτός μέσω της βαθιάς κατανόησής μας της βιομηχανίας, της συσσώρευσης της πλούσιας εμπειρίας στο σχέδιο υλικού και της ανάπτυξης λογισμικού, βάσει μιας πλήρους κατανόησης των αναγκών πελατών, να παρέχουμε στους πελάτες τη γενική ανταγωνιστική λύση, να κοντύνουμε το χρόνο στην αγορά για τα προϊόντα των πελατών, να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα των προϊόντων των πελατών.

 

Η επιχείρηση έχει το δίκτυο πωλήσεων πρακτόρων στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Αυστραλία, τη Νότια Αμερική, τη Μέση Ανατολή και τη Νοτιοανατολική Ασία, οι οποίες μπορούν να παρέχουν την εντοπισμένες τεχνική υποστήριξη και την υπηρεσία. Τα προϊόντα πωλούνται επίσης καλά σε πολλές ξένες χώρες και περιοχές μέσω του υπερπόντιου δικτύου πωλήσεων.

 

Εταιρική αποστολή

Στο φυσικό σύστημα CP πληροφοριών, γίνεται η γέφυρα μεταξύ του πραγματικού φυσικού κόσμου και του εικονικού ψηφιακού κόσμου.

 

Επιχειρηματικό όραμα

Στον τομέα της απόκτησης στοιχείων, μετάδοση στοιχείων, τηλεχειρισμός για να επιτύχει την κυριάρχη θέση βιομηχανίας.

 

Το πνεύμα της επιχείρησης

Λαϊκός, ενότητα, σκληρή δουλειά, καινοτομία.

 

Σκοπός της επιχείρησης

Η συνεχής δημιουργία αξίας επιτρέπει στους υπαλλήλους, τους πελάτες, τους συνεργάτες, τους μετόχους και την κοινωνία για να λάβει τη συνεχή διανομή αξίας.

 

Τιμές πυρήνων

Οι πελάτες υπηρεσιών, επιδιώκουν την αλήθεια από τα γεγονότα, την ακεραιότητα και την πραγματική, win-win συνεργασία.

 

Ποιοτική πολιτική

Οδήγηση τεχνολογίας, προσανατολισμένη στους πελάτες, ποιότητα πρώτα, συνεχής βελτίωση!

 

Γενικός μαζικός στόχος

Ποσοστό ≥90% ικανοποίησης πελατών.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Philip Zhang
Τηλ.: : +86 189 2749 6190
Φαξ : 86-0755-28079261
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)