Να στείλετε μήνυμα

Πόσο καιρό μπορεί το αναγνωριστικό σήμα Bluetooth να διαρκέσει; Ποιοι είναι οι επηρεάζοντας παράγοντες;

August 12, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πόσο καιρό μπορεί το αναγνωριστικό σήμα Bluetooth να διαρκέσει; Ποιοι είναι οι επηρεάζοντας παράγοντες;

 

Τα περισσότερα αναγνωριστικά σήματα Bluetooth τροφοδοτούνται από τη λίθιο-ιονική μπαταρία ER14250. Πόσο καιρό μπορεί αυτή η μικροσκοπική μπαταρία να κρατήσει bluetooth τη μετάβαση μηνυμάτων; Πρέπει να αντικαταστήσετε την μπαταρία συχνά; Το χαμηλής ισχύος Bluetooth αναγνωριστικό σήμα Createk, που τροφοδοτείται από δύο μπαταρίες ER14250, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι και 5 έτη. Η διάρκεια ζωής μπαταρίας του αναγνωριστικού σήματος Bluetooth συσχετίζεται με διάφορους παράγοντες όπως το διάστημα ραδιοφωνικής μετάδοσης αναγνωριστικών σημάτων bluetooth, που διαβιβάζει τη δύναμη, την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος DC/DC και LDO, εάν μπορεί να συνδεθεί, εάν ένα εξωτερικό ρολόι χρησιμοποιείται, το μέγεθος του ωφέλιμου φορτίου έναρξης, και μπαταρία self-discharge.

1. Επιρροή του διαστήματος ραδιοφωνικής μετάδοσης στην κατανάλωση ισχύος:

Με τις υπόλοιπες μεταβλητές σταθερές, το διάστημα ραδιοφωνικής μετάδοσης προσαρμόζεται από 500ms σε 100ms, και το μέσο ρεύμα αυξάνεται από 28μA σε 126μA.

2. Επιρροή της δύναμης μετάδοσης στην κατανάλωση ισχύος:

Με τις υπόλοιπες μεταβλητές σταθερές, η δύναμη μετάδοσης προσαρμόζεται από 0dBm σε 4dBm και το μέσο ρεύμα αυξάνεται από 28μA σε 36μA.

3. Διαφορές μεταξύ DC/DC και LDO:

Άλλα πράγματα που είναι ίσα, το μέσο ρεύμα είναι 28μA όταν χρησιμοποιείται LDO, και 18μA όταν χρησιμοποιείται DC/DC.

4. Επιρροή της σύνδεσης στην κατανάλωση ισχύος:

Με τις υπόλοιπες μεταβλητές σταθερές, το μέσο ρεύμα στον απρόσιτο τρόπο είναι 28μA Το μέσο ρεύμα αυξήθηκε σε 37μA στο συνδέσιμο τρόπο.

5. Επιρροή του ωφέλιμου φορτίου TX (ψηφιολέξη) στην κατανάλωση ισχύος:

Εάν άλλοι όροι παραμένουν αμετάβλητοι, το μέσο ρεύμα είναι 28μA όταν το ωφέλιμο φορτίο είναι 16 ψηφιολέξεις. Όταν το ωφέλιμο φορτίο ήταν 31 ψηφιολέξεις, το μέσο ρεύμα ήταν 36μA.

6. Αντίκτυπος του εξωτερικού ρολογιού στην κατανάλωση ισχύος:

Το μέσο λειτουργώντας ρεύμα του εξωτερικού ρολογιού είναι 27μA όταν άλλοι όροι παραμένουν αμετάβλητοι. Χρησιμοποιώντας το εσωτερικό ρολόι RC, το μέσο λειτουργούν ρεύμα είναι 28μA.

7, ο αντίκτυπος της μπαταρίας self-discharge στη ζωή υπηρεσιών:

1) Πλεονεκτήματα ER14250:

Η λειτουργούσα τάση ER14250 είναι σταθερή και ασφαλής. Η λειτουργούσα τάση είναι συνήθως μεταξύ 3,3 και 3.6V. Η συγκεκριμένη ενέργεια είναι τόσο υψηλή όσο 620Wh το /kg, το οποίο είναι το υψηλότερο σε όλα τα είδη χημικών μπαταριών. Ζωή μακροχρόνιας αποθήκευσης Το ετήσιο self-discharge ποσοστό σε 25℃ είναι λιγότερο από 1%. Μακριά ζωή υπηρεσιών Μπορέστε να προσαρμοστείτε σε ένα ευρύ φάσμα της θερμοκρασίας, γενικά σε -55~+85℃ Καλή σφραγίδα, καμία διαρροή.

2) Self-discharge όρος ER14250:

Στη θερμοκρασία 23±2℃, το ετήσιο self-discharge ποσοστό είναι λιγότερο από 1%. Υψηλής θερμοκρασίας επιρροές το self-discharge ποσοστό μπαταριών. Το self-discharge ποσοστό αυξάνεται από 1% για κάθε αύξηση 10 ° Γ. Εάν θέλετε να υπολογίσετε προσεκτικά, επίσης συνδυασμένος με την εφαρμογή της καιρικής θερμοκρασίας πόλεων, επάνω από 30 στατιστικές Κελσίου βαθμών για τον καιρό, εάν χρησιμοποιείται στις υπαίθριες σκηνές, αλλά και στον ήλιο στο metope, που παράγεται από τη θερμοκρασία γήινης επιφάνειας, τη γενική κατάσταση είναι όταν η θερμοκρασία κατά την διάρκεια 30 βαθμών Κελσίου, της γήινης επιφάνειας ή metope, της θερμοκρασίας στην επιφάνεια του αντικειμένου σύμφωνα με 1,5 ή 2 φορές την αξία της αναφοράς. Εάν η θερμοκρασία είναι 30 βαθμοί και η θερμοκρασία τοίχων είναι 1,5 φορές, κατόπιν η υπολογισμένη θερμοκρασία είναι 45 βαθμοί. Εάν η θερμοκρασία υπερβαίνει 25 βαθμούς και 20 βαθμούς, το self-discharge ποσοστό είναι 2% υψηλότερο από αυτό στη θερμοκρασία δωματίου, έτσι το self-discharge ποσοστό υπολογίζεται ως 3%.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Philip Zhang
Τηλ.: : +86 189 2749 6190
Φαξ : 86-0755-28079261
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)