Να στείλετε μήνυμα

Υπαίθριο CE πυλών WIFI IEEE802.11b Bluetooth BLE εγκεκριμένο

8 PC/διαπραγματεύσιμος
MOQ
USD116 / negotiable
τιμή
Υπαίθριο CE πυλών WIFI IEEE802.11b Bluetooth BLE εγκεκριμένο
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Bluetooth: 5.0
Chipset: MTK
WebUI: Ναι
Απόσταση: περισσότερα από 100 μέτρα
Temp εργασίας: -20℃~70℃
Σημείο εισόδου: Υποστηριγμένος
Στεγανοποιήστε: IP67
Υψηλό φως:

Πύλη CE bluetooth ble

,

Πύλη IEEE802.11b bluetooth ble

,

Πύλη wifi CE bluetooth

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Createk
Πιστοποίηση: CE, RoHS, FCC, KC
Αριθμό μοντέλου: Itbg602-μ
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 100k μήνας PC
Περιγραφή προϊόντων

Πύλη 4.2/5.0 μεγάλη σειρά 100m Bluetooth συμβατά διαφορετικά συσκευές και πρωτόκολλα που φιλτράρουν το σημείο εισόδου υπαίθριο IP67 τριγώνων

 

Πρότυπος αριθμός: Itbg602-μ

Υπαίθριος τύπος ITBG602-M_BLE 4,2, WIFI, Ethernet πυλών Bluetooth

 

 

Χαρακτηριστικό προϊόντων

 

Υποστήριξη για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σημείου εισόδου ή τον προσαρμοστή δύναμης

Υποστήριξη για IEEE 802.11n, IEEE 802.11g, IEEE 802.11b πρωτόκολλο

BLE 4.2/5.0 υποστηρίζεται

Ενσωματωμένο Bluetooth PA/LNA

Υποστήριξη lte-tdd/lte-fdd/td-SCDMA/UMTS/EVDO/EDGE/GPRS/GSM/CDMA (Προαιρετικός)

Ένας προσαρμοστικός λιμένας WAN/LAN

RoHS υποχωρητικό

FCC, CE υποχωρητικό.

 

 

Επισκόπηση προϊόντων:

 

Είναι ένα Bluetooth 4.2/5.0 πύλη με έναν επεξεργαστή 580MHz MIPS 24KEc, μια ΛΆΜΨΗ 64MB DDR2 DRAM και 16MB. Η πύλη Bluetooth ενσωματώνει το PA και LNA, έτσι ώστε η απόσταση ανίχνευσης και συνδετικότητας Bluetooth είναι περισσότερα από 100 μέτρα, αυτό αυξάνει τη σειρά κάλυψης και μειώνει το κόστος συστημάτων.

Μπορεί να χρησιμοποιήσει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σημείου εισόδου (IEEE 802.3at (Class1)) ή προσαρμοστής δύναμης (ευρεία σειρά τάσης εισαγωγής: 6V-24V).

μπορέστε να είστε συμβατός με τις διαφορετικές τελικές συσκευές Bluetooth, κατάλληλος για τους χρήστες να συνδέσουν με τις διαφορετικές τελικές συσκευές Bluetooth όπως το βραχιόλι Bluetooth, το σχοινί άλματος Bluetooth, η κλειδαριά πορτών Bluetooth, οι διάφοροι αισθητήρες Bluetooth, κ.λπ. Η πύλη Bluetooth μπορεί να ανιχνεύσει τα στοιχεία από τις συσκευές Bluetooth, τηλεχειρισμός μέσω της σύνδεσης με τις τελικές συσκευές Bluetooth, για να επιτύχει τη διπλής κατεύθυνσης διαβίβαση στοιχείων.

Υποστηρίζει τα διαφορετικά πρωτόκολλα επικοινωνίας: UDP, TCP ΚΑΙ MQTT. Το φιλτράρισμα Bluetooth υποστηρίζεται συμπεριλαμβανομένου του φιλτραρίσματος ονόματος Bluetooth, του φιλτραρίσματος δύναμης σημάτων, του φιλτραρίσματος διευθύνσεων της MAC, και περισσότερων.

Με τη λήψη του λαμβανόμενου δείκτη δύναμης σημάτων (αξία RSSI) του σήματος Bluetooth από το τερματικό Bluetooth, μπορείτε να υπολογίσετε την απόσταση από το τερματικό Bluetooth στις πολλαπλάσιες πύλες Bluetooth, έτσι ώστε μπορείτε να ξέρετε τη θέση του τερματικού Bluetooth από τον αλγόριθμο εντοπισμού τριγώνων.

Πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε ένα ευρύ φάσμα της ιατρικής, ηλικιωμένης φροντίδας, του αθλητισμού, της ικανότητας, της εκπαίδευσης, του έξυπνου σπιτιού, και ποικίλων βιομηχανικών εφαρμογών.

 

 

Προδιαγραφή προϊόντων

 

Δύναμη

DC6-28V (2A)

Σημείο εισόδου (διακόπτης σημείου εισόδου μέχρι 57V), IEEE 802.3at (Class1) υποχωρητικό

Λειτουργώντας ρεύμα

το 280mA@12V (με την ενότητα 4G)

το 180mA@12V (χωρίς ενότητα 4G)

Λειτουργούσα θερμοκρασία -20℃~70℃
Διεπαφή Λιμένας Ethernet, διεπαφή δύναμης, επαναρυθμισμένο κουμπί
WiFi
Πρωτόκολλο WiFi IEEE 802.11n, IEEE 802.11g, IEEE 802.11b
Ποσοστό στοιχείων IEEE 802,11 τυποποιημένος τρόπος β: 1,2,5.5, 11Mbps
IEEE τυποποιημένος τρόπος 802,11 γ: 6,9,12,18,24,36,48,54Mbps

IEEE 802.11n: 72Mbps @ HT20

150Mbps @ HT40

Λάβετε την ευαισθησία HT40 MCS7: ΤΟ -67dBm@10 % ΑΝΑ (MCS7)
HT20 MCS7: ΤΟ -73dBm@10 % ΑΝΑ (MCS7)
54M: Το -76dBm@10 % ΑΝΑ
11M: -91dBm@ 8% ΑΝΆ
Διαβιβάστε τη δύναμη

IEEE 802.11n: 15dBm @HT40 MCS7

το 15dBm@HT20 MCS7

IEEE 802.11g: 16dBm
IEEE 802.11b: 18dBm
Ασύρματη ασφάλεια WPA/WPA2, WEP, TKIP, ΚΑΙ AES
Τρόπος εργασίας Γέφυρα, πύλη, πελάτης AP
Bluetooth
Πρωτόκολλο Bluetooth Bluetooth ® 5,0
Το ποσοστό στοιχείων Μη κωδικοποιημένος: 1Mbps/2Mbps
Ασύρματη ασφάλεια Κρυπτογράφηση AES HW
Η απόσταση σύνδεσης

100m

 

Διαβιβάστε τη δύναμη 0~+18dBm
4G LTE
Πρωτόκολλο επικοινωνίας

Lte-tdd/lte-fdd/td-SCDMA/UMTS/

EVDO/EDGE/GPRS/GSM/CDMA

 
 

 

 

R&Q:

 

  • Ποιες είναι οι κύριες εφαρμογές και οι λειτουργίες των πυλών Bluetooth στη ζωή και τη βιομηχανία;

 

Η πύλη Bluetooth μπορεί δις-κατευθυντικά να διαβιβάσει και να ανταλλάξει τα τοπικά στοιχεία Bluetooth και τα μακρινά στοιχεία κεντρικών υπολογιστών μέσω Ethernet, WiFi, 4G, κ.λπ., για να πραγματοποιήσει τις τελικές συσκευές Bluetooth όπως τα βραχιόλια Bluetooth, τα αναγνωριστικά σήματα Bluetooth, τα όργανα ελέγχου πίεσης του αίματος Bluetooth, τις κλειδαριές πορτών Bluetooth, την απόκτηση στοιχείων κ.λπ., τον τηλεχειρισμό και τις διπλής κατεύθυνσης λειτουργίες μετάδοσης στοιχείων. Οι πύλες Bluetooth χρησιμοποιούνται ευρέως στη διαχείριση ενεργητικού, τη διαχείριση υγείας, την έξυπνη ηλικιωμένη προσοχή, τον εσωτερικό προσδιορισμό θέσης προσωπικού, το έξυπνο σπίτι, τη συλλογή πληροφοριών, το βιομηχανικό έλεγχο, την έξυπνη γεωργία, την έξυπνη αναπαραγωγή, τη διαχείριση αλυσιδών εφοδιασμού και άλλους τομείς.

 

  • Πώς να διαμορφώσει τη συσκευή πυλών Bluetooth;

 

Η πύλη Bluetooth μπορεί να διαμορφωθεί μέσω των εργαλείων διαμόρφωσης και ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένης της διαμόρφωσης της πρόσβασης Διαδικτύου διεύθυνση κεντρικών υπολογιστών IP, λιμένας το πρωτόκολλο μετάδοσης στοιχείων είναι TCP, UDP, MQTT; στα τερματικά Bluetooth φίλτρων, η διαμόρφωση πυλών κ.λπ. Createk Bluetooth μπορεί να χρησιμοποιηθεί αναφορικά με στην προδιαγραφή. Για περισσότερες ερωτήσεις, παρακαλώ συμβουλευθείτε τις αρμόδιες πωλήσεις!

 

  • Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της υπαίθριας πύλης Bluetooth και εσωτερική;

 

Η υπαίθρια πύλη Bluetooth Createk και η εσωτερική πύλη Bluetooth είναι οι ίδιες στη λειτουργία. Οι κύριες διαφορές είναι: 1) πλαστικό κοχύλι χρήσεων πυλών Bluetooth κοχυλιών το υλικό, εσωτερικό, υπαίθρια πύλη Bluetooth χρησιμοποιεί το κοχύλι μετάλλων 2) κεραία, εσωτερική πύλη Bluetooth που η κεραία χτίζεται στο κοχύλι, και η υπαίθρια πύλη Bluetooth τοποθετείται έξω από το κοχύλι 3) Αδιάβροχη, η υπαίθρια πύλη Bluetooth μπορεί να είναι αδιάβροχη, για άλλες λεπτομέρειες, παρακαλώ μας συμβουλευθείτε

 

  • Πώς το αναγνωριστικό σήμα bluetooth πραγματοποιεί τον εσωτερικούς προσδιορισμό θέσης και την προώθηση των λεωφόρων αγορών;

 

Κατ' αρχάς, το αναγνωριστικό σήμα Bluetooth πρέπει να τοποθετηθεί στη θέση εφαρμογής (όπως μια λεωφόρος αγορών). Αφετέρου, ο χρήστης πρέπει να χρησιμοποιήσει ένα μικρό πρόγραμμα ή APP που φορτώνουν το σχετικό με κώδικα λειτουργίας Bluetooth το αναγνωριστικό σήμα + εσωτερικός χάρτης + αλγόριθμος, κ.λπ. και ανοίγει το Bluetooth. Τέλος, όταν εισάγει ο χρήστης το Bluetooth μετά από τη σειρά ραδιοφωνικής μετάδοσης του αναγνωριστικού σήματος, σύμφωνα με τις πληροφορίες θέσης των 3 ισχυρότερων αναγνωριστικών σημάτων Bluetooth, το κινητό τηλεφωνικό πρόγραμμα υπολογίζει την τρέχουσα θέση και την επιδεικνύει στο χάρτη. Εισάγετε τον προορισμό και μπορείτε να πλοηγήσετε στη θέση που θέλετε να πάτε.

 

  • Πύλη Bluetooth + εσωτερικός προσδιορισμός θέσης δικτύων αναγνωριστικών σημάτων Bluetooth

 

Εκτός από την πύλη Bluetooth, αναγνωριστικό σήμα Bluetooth (ισοδύναμο με τον προσδιορισμό θέσης της ετικέττας), ο εσωτερικός προσδιορισμός θέσης από την πλευρά δικτύων Bluetooth απαιτεί ένα ασύρματο δίκτυο τοπικής περιοχής και έναν κεντρικό υπολογιστή στοιχείων οπίσθιου μέρους. Η κύρια αρχή είναι να υπολογιστεί η τρέχουσα εσωτερική θέση μέσω triangulation και των σχετικών αλγορίθμων προσδιορισμού θέσης. Η κύρια εφαρμογή είναι αυτό χρησιμοποιείται στις καταστάσεις όπως το προσωπικό που ακολουθεί και που τοποθετεί, που τοποθετεί προτερημάτων και ανάλυση ροής επιβατών.

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : +86 189 2749 6190
Φαξ : 86-0755-28079261
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)